Tivoli audio pal

Selkeä, erotteleva tivoli audio pal. Langattomalle radiolle voimakkaan basson puuttuminen on miinus. Uusin versio on yhtä kevyt ja pieni kuin ennenkin, mutta siinä on lukuisia parannuksia edellisiin malleihin verrattuna. Kysy tuotteesta asiakaspalvelustamme. Liitännöistä puheenollen: virtajohdon lisäksi radioon saa kiinni myös kuulokkeet ja ulkoisen soittimen. Lost your password? Tallenna Peruuta. Forgot your password? Skapa konto. Uusi aydio vähentää heijastuksia, joten tietoja on helpompi lukea.


tivoli audio pal

Årets bästa mobiler och surfplattor The environmentally friendly, high-tech cell fully charges in 3 hours and provides up to 16 hours of cordless tivoli audio pal. It twists to alter the volume and change the radio station, while a itvoli hold of its centre switches the unit off. Knapparna på toppen har ersatts av två inställningsrattar under skärmen. Glömt lösenordet? Logga in för att läsa vidare.


Visa kommentarer Stäng kommentarer. Logga in. Mestarien mestari. Jäljellä enää 2 pl. Tivoli Audion kannettava PAL-radio on aina ollut turvallinen valinta: se on pieni, levyt ja tyylikäs, akku kestää pitkään ja äänenlaatu on hyvä. Langattomalle radiolle voimakkaan basson puuttuminen on miinus.


Lisää Keskustelu. Valitse Väri:. Håll dig till ämnet och var saklig. Tilaa uutiskirje. Verkkokaupan maksutavat:. Tasapainoisinta soundbar-ääntä. Uusin Tivoli-versio on aina varustettu Bluetoothilla, ja se on muutenkin parempi ostos: hintaero vanhoihin malleihin on niin pieni, että suosittelemme ehdottomasti tätä uusinta. Pikkuradio jaksaa soittaa 14 tuntia putkeen ja akun voi vaihtaa edellisen loputtua. Logga in. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Luo uusi toivelista. Katso huikeat synttäritarjoukset!


Tivoli Audio Pal BT kannettava radio


Niin helppoa se on. Ruark R1- tai Pure Evoke H4-radioihin verrattuna basson dynamiikka tai volyymiresurssit eivät ole ihan huippua, mutta Tivoli Audio on toisaalta kilpailijoitaan edullisempi. Jos tuote on loppu, toimitamme korvaavan tuotteen. Lost your password? Your session is about to timeout due to inactivity. Toimittajat suosittelevat Sony HT-G Tivoli audio pal tuotteesta.


Kannettava Tivoli-radio toimii hiukan paremmin kuin muut ja sitä on helppo käyttää, koska siinä on suuri ja selkeä näyttö. Faktat Hinta. Uusin versio on yhtä kevyt ja pieni kuin ennenkin, mutta siinä on lukuisia parannuksia edellisiin malleihin verrattuna. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Musiikin toisto langattomastia PAL BT-radion kautta Langaton toimintaetäisyys jopa yli 9 metriä Helppokäyttöinen järjestelmä ei edellytä hankalia asetuksia Bluetooth®-tekniikan edistyksellinen A2DP-toiminto takaa hyvän äänenlaadun Frequency Hopping Tivoli audio pal Spectrum FHSS vähentää tehokkaasti lähellä olevien langattomien järjestelmien keskinäisiä häiriöitä Paketin sisältö: virtalähde, käyttöohje, takuukortti, akku Mitat: 15,9 cm K x 9,4 cm L x 9,9 cm S Paino: 0,87 kg. You will receive mail with link to set new password. Siirry sisältöön Hae:. Sinun täytyy tivoli audio pal sisään kommentoidaksesi. Radiossa on sisäänrakennettu ladattava akku, jonka kesto on noin 16 tuntia ja sitä voi ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä. Skapa konto. Tuote on lisätty ostoskoriin: Sulje.

This entry was posted in Muoti ja kauneus.
  • Lisää tutkijalle