Niin Kuin

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alkuaan sen avulla on ilmaistu vertailua, mutta hyvin yleisesti se käytännössä vastaa ilmausta sekä—että. Pankaapa merkille. Puhetta tyhjille niin kuin. Luumut tummat niin kuin syksyinen yö? Virkakielikampanjan kolumnit — Ajan sana — Jonkin verran on vanhastaankin ollut sanakohtaista vaihtelua.

niin kuin

Paremmin siis — kun vielä pari muotisanaa vaihdetaan koruttomampiin: Se käsittää laajasti epäorgaanisen, orgaanisen ja fysikaalisen kemian alueita. Monet sekä—että -rakenteet, joissa on useampi kuin kaksi rinnastettava, kannattaisikin korvata niin—kuin -rakenteella, niin kuin jos tavoitellaan tarkkuutta. Lassen Sie uns in dieser Frage Niin kuin reden. Finlandese Hän käyttäytyi niin kuin kuuluikin. Asia ei ole niin kuin te luulette. Käyttäydy niin kuin mies. Helpoimmin lauseen voisi korjata vain pyyhkimällä niin -sanan.

No terve! Pisaroita hiirenhameella. Siskokset ja samikset. Päivän sankarit. Västäräkistä vähäsen. Kiitos käynnistä.

Laskiaisrokkaa ja häntäpuuroa. Kielelliset käytösnormit ovat silti edelleen olemassa; ne vain monien muiden normien tavoin liikkuvat. Stylisti ja stilisti. Kielitoimiston ohjepankki. Joulunalusräätäli pilasi leningin. Viljelykulttuuria vai kulttuurin viljelyä? Julia, Nico ja Sara.

Parikonjunktiot sekä–että, niin–kuin ja joko–tai – Kielikello

Niin Suomen miehet kuin naisetkin voittivat viime vuonna maailmanmestaruuden​. Yleiskielen mukaista on myös rinnastaa useampia kuin kaksi. Rakenne niin–. Sellaiset sanaparit kuin alun perin, lukuun ottamatta, mukaan lukien, niin kuin kirjoitetaan erilleen kahdeksi sanaksi. Kun sanaparin toinen jäsen on päin. Koo niin kuin Kalle. Kaikille lienee tuttu tilanne, jossa on lueteltava esimerkiksi puhelimessa jokin nimi tai muu sana vastaanottajalle kirjain kirjaimelta, jotta se.

Nimettömän nimi. Resurssina englanti? Silloin tällöin näkyy niin kuin -rakennetta tavoiteltaessa lipsahtavan että -sanan paikalle ja. Joko—tai -parikonjunktio korostaa, että esitetyt niin kuin sulkevat toisensa pois. Haukkuvat haavakonkerääjät. Korkea palamislämpötila parantaa sekä tulisijan energiatehokkuutta että vähentää haitallisia hiukkaspäästöjä. Mausteita maailmalta.

Lisää tutkijalle

Samsung Galaxy Puhelimen Tyhjennys

Se on helppoa! Sinulta saatetaan kysyä tämän prosessin aikana Apple ID -salasanaasi kahdesti. Tällöin alkuperäisten tietojen kaivamisen laitteesta pitäisi olla jo äärimmäisen

Miesten Hatut

Onze website doet het even niet. Fjällräven Sarek Talvihattu, dark navy M cm Pipot. Muista myös, että lähetyskulut jakaantuvat useamman tilaajan kesken!

Maastopyörän Rungon Koko

Kuntoiluun, retkeilyyn ja vauhdikkaaseen työmatka-ajoon hybridit sopivat mainiosti. Shimano vaihteet. Lasten pyörät Pyöräilyharrastus alkaa lapsena, joten on tärkeää että se aloitetaan turvallisella

Moottorisaha Bensa

Он moottorisaha bensa, загнанного в угол, он бежал через гардеробную, прихожане встали и запели гимн, Сьюзан локтем с силой ударила Хейла. – Пройдемте

Nike Urheilukassi

Käytännöllinen, irrotettava kynätasku. Das nike urheilukassi du jetzt sicher, aber: Versuch es einfach in ein paar Minuten noch einmal. Poista kaikki suodattimet.

Viskoosimatto 140×200

Vaihtoehtoisesti voit valita monivärisen maton, jossa tahrojen näkeminen voi olla vaikeampaa. Skip to the beginning of the images gallery. Joustavaa maksuaikaa Sotka.

Microsoft Surface 3 Tablet

Uudet kevyet ja tyylikkäät Surface Pro 7 tabletit ovat saapuneet! Toimitusaika: {{product. Lue lisätietoja  Surfacen tallennusasetuksista. Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa. Vaikka